Eiendom

Har du funnet mangler etter å ha kjøpt ny eller brukt bolig?

Havnet i tvist med en håndverker?

Har du krav på prisavslag eller erstatning?

Våre eiendomsadvokater kan hjelpe deg.

 

Eiendomsrett omfatter en rekke ulike områder som gjelder bolig og fritidsbolig, både for privatpersoner og næringsdrivende.  Det kan gjelde saker vedrørende kjøp og salg av bolig, oppføring av ny bolig, håndverkertjenester, sameier, nabokonflikt, generasjonsskifte, tomtefeste, utleie, husdyrhold, samt oppgjør ved salg av bolig.

Indem Advokatfirma kan hjelpe deg med alle typer eiendomsrelaterte saker. Våre advokater bistår kjøpere og selgere av boliger, boligeiere, håndverkere, entreprenører, samt kunder av megler- og takstmenn etc.

 

Har du en sak?

Det kan være vanskelig å vite om du har en sak, og det er mange rettslige og tekniske vurderinger som får betydning for dette. Det er like vanskelig å vurdere om et krav som rettes mot deg er rettmessig.

Våre erfarne eiendomsadvokater kan vurdere din sak, og bistår deg svært gjerne med å vurdere om du har et krav.

Våre eiendomsrettsadvokater har mange års erfaring med eiendomsrettslige problemstillinger og har prosedert flere hundretalls saker for domstolene.

Få hjelp av advokat i dag!

Når du sender inn skjemaet så vil en av våre advokater ta en innledende og uforpliktende vurdering av saken din. Du vil normalt høre fra oss samme dag, og senest innen en virkedag.

Du kan også nå oss på telefon 22 00 88 88 eller e-post post@indem.no.

KONTAKTPERSON

MEDARBEIDERE