Samarbeidspartnere

AirHelp

AirHelp hjelper flypassasjerer verden over med å få erstatning fra flyselskapene hvis flyet deres har blitt forsinket, kansellert eller hvis passasjerene har blitt nektet ombordstigning. I samarbeid med AirHelp så bistår Indem passasjerer der det er behov for å forfølge erstatningskravene rettslig fordi flyselskapene ikke vil betale erstatning.

Styret.com

Styret.com tilbyr digitale løsninger for styrer i boligsammenslutninger, vaktmestere og forretningsførere. Kunder av Styret.com får 20 minutter kostnadsfri veiledning per sak.

HELP Forsikring 

HELP Forsikring gjør advokatbistand tilgjengelig for folk flest blant annet gjennom selskapets advokatforsikring og boligkjøperforsikring. Indem bistår HELP Forsikring i enkeltsaker under selskapets boligkjøperforsikring.

 

Aller Media – Dagbladet, Allers og Vi.no

Indem produserer juridiske artikler til Aller Media og har fast plass i Ekspertpanelet både i Allers og i Dagbladet HELG som kommer ut hver fredag. Flere av artiklene er også publisert på Vi.no.

Foreningen for kroniske smertepasienter

Foreningen for kroniske smertepasienter er en ideell organisasjon som siden 1987 har arbeidet for å bedre livssituasjonen for mennesker med kroniske smerter. Vi bistår foreningens medlemmer innenfor de fleste privatrettslige områder.

Vi er stadig på utkikk etter flere samarbeidspartnere. Hvis du tror at vi sammen med din forening eller bedrift kan styrke dine tjenester eller produkter så hører vi gjerne fra deg. Ta kontakt med advokat og daglig leder Christina Steimler på e-post cs@indem.no eller telefon 971 68 048 for en uforpliktende samtale om hvordan vi sammen kan bli bedre.